Komerční banka podpořila Pohlreichovu video výzvu

pátek, 27. března 2020, 12:25 Aktuality, Reklama, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Partnerem iniciativy Vaříme nepostradatelným je Komerční banka, která několika kuchařům na čele se Zdeňkem Pohlreichem poskytla mediální prostor.

Zdroj: Fuse

Zdroj: Fuse

Zdeněk Pohlreich pomáhá v těchto dnech složkám integrovaného záchranného systému. Se svou solidární iniciativou Vaříme nepostradatelným denně v Praze zajišťuje jídlo všem, kteří jsou v první linii boje s nemocí COVID-19. Partnerem této iniciativy je také Komerční banka, která jí nově podporuje i video výzvou, jenž pro ni realizovala contentová agentura Fuse ze skupiny Omnicom Media Group.

K iniciativě se tento týden připojil také další známý šéfkuchař Jan Punčochář a jeho tým restaurace U Matěje i Jan Stejskal, ředitel SSPV - Středisko praktického vyučování Vinohrady. Od pondělí 23. března tak společně po Praze rozváží až 800 jídel denně. „Budeme pracovat a dělat to, co umíme nejlíp. Potřebujeme ale finanční podporu na nákup surovin, obalových materiálů a ochranných pomůcek. S našimi dodavateli máme sjednané nejlepší možné cenové podmínky,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich důvod založení transparentního účtu v Komerční bance, kterým pomáhá tuto aktivitu financovat. Na účet je možné přispět po celou dobu trvání aktuálního stavu.

Komerční banka podpořila projekt aktuální videovýzvou a poskytla této iniciativě také mediální prostor. „Se Zdeňkem Pohlreichem nás pojí dlouholeté partnerství. Právě podpora tam, kde je jí nejvíce třeba, je také naší filozofií, a v mnohém koresponduje s naší značkou. V této situaci jsme tak zcela přirozeně rozšířili naše partnerství i na tuto jeho novou iniciativu, která je hodna obdivu a pomoci, a stali se jejím hrdým partnerem,“ říká David Šmahel, šéf marketingové komunikace Komerční banky.

Aktuální videovýzvu na podporu získání finančních prostředků pro Nepostradatelné připravila, společně s Komerční bankou a Zdeňkem Pohlreichem, agentura Fuse. „Od myšlenky k realizaci byla v tomto případě velmi krátká cesta. Nešlo nám o klasický spot, ale autentickou výzvu, která osloví co nejvíce lidí, jenž by mohli v této složité situaci pomoct těm, kteří se naopak, snaží pomáhat nám všem,“ uvádí Petra Buštíková z Fuse.

Videovýzvu iniciativy Vaříme nepostradatelným, která bude od pátku 27. března na obrazovkách dvou největších českých komerčních televizí – TV Prima a TV Nova, doplní komunikace na internetu a sociálních sítích.

-mav-